Een greep uit onze referenties. 
Heeft u interesse in de aankoop van een PEERAER oven, contacteer dan gerust ons verkoopsteam op 0477/559129 voor referenties bij u in de buurt, zowel in Belgie als in het buitenland. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte zodat u steeds de beste keuze kunt maken.
 
           
 
Het Broodpaleis - Noorderwijk: topklasse met design

Twee PEERAER-rotatieovens met twee afzonderlijke PEERAER-remrijskasten.
Volledige koelcellen geschikt voor 6 wagens.De ovens zijn van het type R12 waar karren van 80/100 kunnen ingereden worden.
Tevens werden er 2 afzonderlijk te bedienen remrijskasten geplaats elk geschikt voor 3 wagens achter mekaar in te rijden.
De ovens zijn uitgerust met een microprocessor-besturing waarin 99 bakprogramma's op een eenvoudige wijze kunnen ingesteld worden. Tevens is er steeds de mogelijkheid om manueel te bakken. Ook tijdens de looptijd van het automatisch programma kan men nog wijzigingen aanbrengen in de ingestelde parameters.

Kortom zeer gebruiksvriendelijke ovens en remrijskasten toepasbaar in iedere bakkerij.


 
 
Supermarkt Painpadour - Amersfoort: beste Belgische bakoven

Martin Van Kippersluys kocht bij Peeraer in Antwerpen een broodbakoven van het type 125/200 - 5 verdiepingen.
De oven werd geplaatst in de gloednieuwe loods waar brood wordt gebakken voor verscheidenen verkooppunten over gans Nederland en Duitsland.
De oven werd uitgerust met inschietapparaten op hoogte.

Tevens nam Peeraer de vakkundige verplaatsing voor zijn rekening.  De volledige oude bakkerij in de supermarkt Kippersluys werd verhuisd naar de nieuwe locatie op de Nijverheidsweg.

Alle machines en aanhorigheden werden met vakkennis verplaatst en aangesloten,  aldus Martin.
De oude rotatieovens werden volledig gereviseerd door Peeraer en uitgerust met de nieuwe computersturingen.
Dit alles gebeurde op korte tijdspanne zodat de productie tijdig kon opgestart worden.

Van Kippersluys besluit dat hij zeer tevreden is dat hij deze Belgische ovenbouwer heeft ontdekt. Hij heeft  een betrouwbare partner 
voor de toekomst gevonden .

Hij beveelt de Peeraer ringbuisoven aan iedereen aan:   wie productie wil maar toch een ambachtelijke gebakken brood wil bakken, is bij
Peeraer op het juiste adres.

Vanaf dag één,  een succes!

 
Bakkerij Van de Perre - Beveren: wij kozen voor vakmanschap en vertrouwen

"Wij informeerden bij verschillende fabrikanten , vooraleer  wij besloten
om een PEERAER-oven type R125 aan te schaffen. Tijdens het verkennend gesprek krijgen we van de verkoper van de firma Peeraer een zeer degelijke en uitgebreide uitleg. Dat maakt dat er onmiddellijk een vertrouwensband werd gecreëerd, die enkel toenam en bestendigd werd na het afsluiten van de deal,  vertelt bakker Van de Perre uit Beveren.

"Peeraer werkt correct en komt de gemaakte afspraken plichtsgetrouw na. Na het plaatsen van de oven, bleven we even enthousiast: de oven is energiezuinig en bakt bijzonder egaal en regelmatig. De toegepaste innovatieve technieken zijn duidelijk zichtbaar in de producten die in de Peeraer-oven worden gebakken", vervolgt Jo.
 
"Een Peeraer-oven aanschaffen is een zeer goede keuze: prijs-kwaliteit zijn de ovens enorm competitief met de marktspelers" besluit Van De Perre.

 


 
Bakkerij Rolf Van Den Broek - Meerle: 3de generatie bakken met PEERAER-oven

Al meer dan 50 jaar is deze zaak een begrip in de regio.

Vanaf de oprichting,  werd er gekozen om te bakken met de ovens van Peeraer.
Aanvankelijk werd er een tubenoven geplaatst van het type TDS, wat staat voor' tube doorstromer'.
Dit systeem van Peeraer, was een groot succes in de jaren 70-80.

Zoals  de visie van Peeraer zegt, wordt er ingezet op vernieuwing.
Vervolgens kocht Bakker Van Den Broek een  nieuwe ringbuisoven met 4 verdiepingen van het type 125/200.
Er werd ook een rotatieoven bijgeplaatst voor karren 80/100.

Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel van Peeraer gedragen, 32 jaar werd er gebakken in deze  oven, zonder herstellingen.
Daarom werd  recentelijk weer gekozen voor de rotatieoven Peeraer.  De Peeraer-technologie speelt in op de meest geavanceerde technieken. Dit merk ik door te bakken met de energiezuinige en compactere Peeraer R12 rotatieoven met computerbesturing, zegt een tevreden Rolf.

Van Den Broek is zeer tevreden van de Peeraer ovens én van de service 24/24 en 7/7.

We kunnen deze ovens aan iedereen aanbevelen, zegt Van Den Broeck
Wie  degelijke kwaliteit wil voor een correcte prijs, moet bij Peeraer Deurne terecht!

Kortom een aanrader!
 


Bakkerij D'Hollander - Wommelgem: dé oven voor wie kwaliteit nastreeft

Roland D'Hollander nam zeventien jaar geleden de bakkerij aan de Herentalsebaan 196-198 over van zijn vader.  Die had de zaak sedert 1958 uitgebouwd tot een bakkerij met naam en faam in de regio.  Roland investeerde in een vloer- en een rotatieoven van de firma PEERAER bvba uit Deurne. "Een duurzame investering, die zal renderen.  We leveren nog betere kwaliteit af", vertelt Roland D'Hollander.

We hebben bewust gekozen voor Peeraer als ovenbouwer , zegt Roland,  omdat we wisten dat Peeraer bekend staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Door de vernieuwde technologieën zijn de ovens ook zuiniger in verbruik. Bovendien werken ze computergestuurd, zijn makkelijk te bedienen en onderhoudsvriendelijk. Daardoor besparen we tijd en werk. Je kan temperatuur- en temperatuurwisseling programmeren.  De ovens zijn uitgerust met een nachtstart. Op het moment dat ik arriveer, is de oven al op temperatuur. 
De vloeroven wordt gebruikt om brood  en pistolets te bakken.  Doordat ze op vloer worden gebakken hebben ze ook die authentieke kleur van vroeger. 

''In de rotatieoven bakken we de patisserieproducten .  De oven warmt ook zeer snel op. Dat is  een belangrijk pluspunt'', besluit  D'Hollander.
 


 
Bakkerij Brood en Spelen - Antwerpen: een prima oven

Bakkerij Van Helmont, die 42 jaar zaken deed op Hopland, heropent aan de Oude Beurs, vlak achter het stadhuis. Met een leuke naam -  
Brood en Spelen - en een fris concept willen Bruno Van Helmont en Freija Pauli terug naar de basis.

Vanuit de kleine gelagzaal kan je Bruno door open deuren aan het werk zien, met zijn PEERAER ringbuisoven 4 verdiepingen.
We hebben ons heel concept omgegooid, aldus Bruno. Voortaan bakken we niet meer in up-tempo, maar op artisanale wijze met natuurlijke desem in plaats van industriële bakkersgist, vervolgt Van Helmont.
Bruno en Freija verkopen heel wat speciaalbroden met smaken uit het zuiden, gebakken op stenen vloeren in de PEERAER oven. We hebben baguetten met zongedroogde tomaten, met olijven of gedroogde provencaalse kruiden, zelfs een brood met zuurkool kan je hier vinden, vertelt een enthousiaste Bruno.
Het sfeervol interieur lijkt wel een Parijse bakkerij.

 


Bakkerij Bossuyt - Ekeren : investeringen  met een langetermijnvisie

Bakkerij Bossuyt is in Ekeren een vaste waarde. De bakkerij bestaat immers al 39 jaar. Ruim drie jaar geleden namen Geert en Rik Bossuyt de bakkerij van hun ouders over in Ekeren .

Samen bouwen ze de naambekendheid  verder uit, door twee winkels te openen: de ene aan de Oorderseweg, waar ook het atelier gevestigd is, de andere in de Dorpsstraat.
Bakkerij Bossuyt biedt met meer dan 25 verschillende soorten brood aan. Verder staat de zaak bekend om zijn pistolets en koffiekoeken. De bekendste specialiteiten zijn taarten met tekeningen en foto's .

Tot voor enkele jaren werkten Geert en Rik Bossuyt met de ovens die hun vader twintig jaar geleden had aangeschaft. ''Het waren voor die tijd, technologisch hoogstaande ovens", zegt Geert Bossuyt. "Bovendien waren ze heel compact,  De kosten voor het onderhoud van de bestaande ovens en rijskast liepen echter te hoog op.

Geert en Rik Bossuyt wilden  niet over één nacht ijs gaan. Ze schreven een handvol leveranciers van bakkerijovens aan en lieten zich uitgebreid informeren. Onder de leveranciers bevond zich ook Peeraer uit Deurne. "Dat bedrijf had indertijd de eerste oven van mijn vader geïnstalleerd", vertelt Geert Bossuyt. Peeraer bood ook nu de gunstigste voorwaarden aan. Het bedrijf onderscheidde zich van de anderen door aan te tonen dat kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid nog steeds hoog in het vaandel wordt gedragen. Daarom investeerden we in twee nieuwe ovens en een rijskast van de firma Peeraer uit Deurne'', vertelt Bossuyt.


Continuïteit

Bakkerij Bossuyt koos ervoor om  met eenzelfde opstelling verder te werken, en liet de oude rotatie- en  vloeroven gewoon door twee nieuwe exemplaren vervangen. Beide ovens bakken op gas.
''In bakoppervlakte is er geen verschil merkbaar. Ook het bakken verloopt nog even kwaliteitsvol als vroeger. Wij hadden vooral nood aan nieuwe ovens omdat de huidige generatie ovens merkelijk zuiniger en efficiënter in gebruik zijn.

Intussen zijn de nieuwe ovens in dienst. "De nieuwe vloeroven is een stuk zuiniger dan de oude. Het is een gemetselde oven die de warmte veel beter opslaat. Dat maakt dat de oven erg betrouwbaar, flexibel en een stuk goedkoper in verbruik. De visie die Peeraer vooropstelt, wordt in realiteit toegepast'', aldus een enthousiaste Rik.

Nieuwe winkel

Bakkerij Bossuyt opent in november 2016 een nieuwe winkel op het Christus Koningplein te Ekeren. Ook deze keer kiezen de broers Bossuyt voor kwaliteit en duurzaamheid.

Gezien ze steeds tevreden zijn over de service die Peeraer biedt, was de zoektocht ook deze keer snel gebeurd.

Peeraer plaatst een geventileerde oven met onderstel en dampkap.
De remrijskast FCP zorgt voor een doeltreffende stoomproductie. De herwerkte computer en nieuwe opstelling van technische elementen zorgen voor een efficiënte werking. Het gebruiksvriendelijk elektronisch paneel bevat een microprocessor waardoor de kast automatisch werkt.
                                                                                                                                                                                                                                                              
 
Bakkerij Leenaerts Jan - Balen: een oven op maat

Toen ik besloot om mijn bakkerij in de kelder van mijn woning in te richten, moest ik op zoek naar een oven, die niet te hoog was zodat hij kon geplaatst worden.
Tal van leverancier schreef ik aan, waaronder ook de firma Peeraer uit Deurne, vertrouwde bakker Jan ons toe.  
Na een bezoek aan verschillende bakkerijen om de bakkwaliteit en de werking van een Peeraer-oven vast te stellen, besloot ik bij deze firma een rotatieoven van het type R10 aan te kopen. Het was opvallend, vertelt een kritische Jan dat ik bij Peeraer een zeer degelijke informatie kreeg en in samenspraak tot het optimale concept kon komen.

Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over de werking en service van Peeraer. Deze ovenbouwer, met oog voor precisie en de wens van de klant, kan ik  aan iedereen aanbevelen. Ik heb nog geen seconde spijt van deze aankoop, aldus een zeer tevreden Jan Leenaerts.
Bakkerij Maes - Mechelen : dé oven voor wie kwaliteit wil !

Londerzeel -Stefaan Maes kreeg het bakkersberoep van kindsbeen af ingelepeld.  Tien jaar geleden nam Stefaan Maes (36) de bakkerij in de Mechelsestraat 24 in Londerzeel van zijn ouders over.

Alle producten worden gebakken in een gloednieuwe ringtubenbuis Peeraer-oven type wagenoven 
"Dankzij die nieuwe oven is de kwaliteit van onze producten nog verbeterd", weet Stefaan Maes te vertellen.   De aankoop van een nieuwe oven was trouwens 'broodnodig", want de oude was 35 jaar oud en tot op de draad versleten.  De nieuwe ringbuisoven Peeraer telt drie verdiepingen, zowel voor brood als  patisserie. Alles wordt met de wagen in de oven gereden", vertelt een fiere Maes

"De warmte wordt  homogeen verdeeld, waardoor het brood beter en egaler gebakken wordt. De  korsten zijn krokanter, daardoor blijft het brood ook langer vers", vervolgt Stefaan.
"En daarmee houden de voordelen van de nieuwe oven niet op. Hij is energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en bovenal biedt hem tijdwinst ." Neen, ik zou deze oven voor geen geld ter willen missen; Peeraer moet je kiezen, als je wil investeren in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid en bovendien zijn de ovens uitgerust met innovatieve technieken.", besluit Stefaan maes.
 
Huis de Keyser - Sint Martens Latem: goede prijs kwaliteit

In Sin-Martens-Latem vinden we de vermaarde patisserie Marc De Keyser.
Toen de vorige ovens aan vervanging toe waren omdat de herstellingskosten hoog opliepen, besloot Marc De Keyser op zoek te gaan naar een ovenbouwer die een perfecte kwaliteit kon leveren tegen een correcte prijs.
Niet alleen prijs-kwaliteit was een voorwaarde, ook de 24/24 en 7/7/-service was een absolute vereiste.

Na de markt te verkennen en de prijzen van verschillende offertes te vergelijken, stak Peeraer er met glans bovenuit.

De persoonlijke aanpak van dit bedrijf en de correcte prijs voor kwalitatief zeer degelijk materiaal deed De Keyser al vlug besluiten om 
2 rotatieovens type R10 te bestellen bij Peeraer in Deurne.

De ovens werden op korte tijd geïnstalleerd en gaven vanaf het eerste moment een geweldig goed bakresultaat.
De klanten zijn ook zeer tevreden.
Topklasse volgens De Keyser. Niet alleen volgens deze bakker, ook  vele anderen zijn deze mening en ervaring genegen..
 
Bakkerij Geert Verellen -  Zoersel: al jaren zeer tevreden van de Peeraer ringtubenoven

Bakkerij Verellen, een begrip in Zoersel!

Een brede waaier van patisserie  en smakelijke broden, die in een Peeraer-oven gebakken worden, leveren Verellen een tevreden cliënteel op.

Verellen behoort al jaren tot het klantenbestand van Peeraer. Een bakker die hoge eisen stelt aan de oven waarmee hij bakt: alleen het goede komt in aanmerking. Ook de vader van Geert, Jos Verellen was reeds een trouwe en tevreden klant bij Peeraer.

Gezien Peeraer prat gaat op soliede en duurzame ovens, is het niet verwonderlijk dat de oven nog steeds zijn dienst doet in deze bakkerij.

 
Patisserie Janson - Lens: toppatissier uit Frankrijk bakt artisanaal brood in Peeraer oven

Patisserie Janson uit Lens gesitueerd in het noorden van Frankrijk, was op zoek naar een oven waarin hij ambachtellijke broden op een stenen vloer kon bakken op een efficiente en rendabele manier.

Gezien de beperkte oppervlakte van de bakkerij en men toch een aanzienlijke bakoppervlakte wenste te hebben werd bekeken met welk type van oven men het best kon werken.

Er werd gekozen voor een ringbuisoven type R125 met en bakdiepte van 2m en bestaande uit 4 verdiepingen.

Jean-Claude Jeanson  was onmiddellijk overtuigd van de kwaliteit en het vakmanschap dat Peeraer te bieden had en is nog steeds in de wolken over zijn investering in dit Belgisch product.
 


Lambrechts - Erembodegem: een oven op maat voor mijn bakkerij

Andy Lambrechts uit Erembodegem heeft heel wat rondgekeken om een oven te vinden die zou passen in zijn bakkerij.

De ruimte was immers beperkt en er moest zoveel mogelijk ruimte in de werkplaats vrijgehouden worden om te werken.

Bij de ovens Peeraer uit Antwerpen heeft Andy deze passende oven gevonden.

De oven bestaat uit 5 verdiepeingen met een bakbreedte van 60 cm en een bakdiepte van 2 meter.
Zo werd er een bakoppervlakte gecreëerd van 5 m² .
Naast de oven kwam er een rijskamer met geïntegreerd klima-apparaat.
Tevens is de oven uitgerust met een inox kar met 5 inschietapparaten op hoogte van de verdiepingen.
Opmerkelijk is dat de oven met rijskamer een breedte heeft van minder dan 2 meter.

Vanaf de eerste dag gaf de oven een mooi bakresultaat en was Dhr. Lambrechts zeer tevreden van zijn aankoop.


Bakkerij Scozarri - Binche volledige bakkerij-uitrusting Bij de bakkerij Sozarri te Binche werden een ringbuisoven en een rotatieoven geplaatst van van type R125/200 
en de rotatieoven van het type R12.

De ovens hebben beide een microprosessor besturing waardoor het zeer eenvoudig is de ovens te bedienen en de
efficiëntie wordt verhoogd.

De bakker is zeer tevreden van zijn aankoop. De ovens beantwoordden volledig aan de vooropgestelde eisen: snel, zuinig en bovenal 
een kwaliteitsvol product uit de oven laten komen. 

Scozzarri had tal van ovenbouwers gecontacteerd, ook enkele uit de buurlanden. 
Zijn keuze was snel gemaakt: de verkopers van Ovens Peeraer spreken met kennis van zaken en bieden een oplossing op maat. 
Niet alleen de vakkennis is belangrijk in het nemen van een beslisisng, zegr Scozarri, ook de prijs speelt een rol. 
Ook hierin blinkt Peeraer uit: zeer concurrende prijzen en wat een afwerking. 

Ik ben een zeer tevreden Peeraer-klant en raad iedereen aan een Peeraer-oven aan te schaffen!!!
 


Bakker Gert-Rijkevorsel Ringbuisoven op maat


Bakker Gert uit Rijkevorsel plaatste een ringbuisoven bij.
De oven werd naast bestaande oven geplaatst en moest een grote bakoppervlakte hebben op een
beperkte plaats.
Dit werd mogelijk door de plaatsing van een oven R60/180 4 etages.
Een goede beslissing die Gert zich nog niet beklaagd heeft

Bakkerij Badr-Mechelen


Bakkerij Badr opende einde 2017 een nieuwe vestiging in het centrum van Mechelen.
Vermits Badr in 2006 reeds bij PEERAER in Deurne 2 rotatieovens type R012 met bijpassende
rijskamers had besteld, werd onmiddellijk terug contact opgenomen voor de installatie van een
ringbuisoven type R80/180 4 verdiepingen.

Badr is zeer tevreden over de ovens en beveelt ze dan ook graag aan collega bakkers.


Bakkerij Van Delft-de Lier Tevreden met zijn Belgische oven


Door de eeuwen heen, al vijf generaties lang, staat van Delft bekend om de goede service,
de heerlijke vers producten en de altijd gezellige winkel.

Bakkerij Van Delft is een brood-en banketbakkerij die in De Lier bekend staat om de lekkerste
producten.

Begin 2018 plaatste Van Delft een ringbuisoven merk Peeraer met bijbehorende rijskamer.

Zeer tevreden over onze keuze.

Getekend, Arie en Coby Van Delft  
 
                 
 

 
 

Peeraer Ovens - Bakkerijmachines

Lundenstraat 33
B-2100 Deurne (Antwerpen)

Tel. : + 32 (0) 3 326 63 73
Fax : + 32 (0) 3 326 63 60

info@peeraer-ovens.be