Bakkersovens | Warmelucht ovens |
terug naar overzicht | vorig product | volgend product
WARMELUCHT OVEN WL 125
De Peeraer warmeluchtoven maakt gebruik van een turbine die warme licht gelijkmatig over bakruimtes verdeeld waardoor een perfect bakproces ontstaat.

Het principe van een warmeluchtoven is gebaseerd op de horizontale en verticale beweging van de warmte. De ingestelde warmte wordt vrij snel behaald waardoor energiebesparend kan gewerkt worden. Door de turbine die de warmelucht aandrijft, wordt de temperatuur in de bakruimtes gehomogeniseerd. De thermische isolatie met een dikte van 90 tot 150 mm zorgt ervoor dat geen warmte wordt verspild. De directe verwarming van de vloeren biedt een uitstekend rendement. Een digitale minuterie die geprogrammeerd kan worden zodat de oven automatisch opstart. De ergonomische handgrepen zeorgen voor makkelijke grip bij het openen en sluiten. Het stroomcircuit is onafhankelijk per verdieping te bedienen. De besturing van de stroom bevindt zich aan de voorzijde van de oven.

De façade is volledig in inox uitgevoerd. De gladde oppervlaktes van de bakruimtes optimaliseren het in en uitschieten van de bakproducten. Het bakproces kan voortdurend opgevolg worden door de venster van gehard glas van 6 mm dikte.  
 


 
 

Peeraer Ovens - Bakkerijmachines

Lundenstraat 33
B-2100 Deurne (Antwerpen)

Tel. : + 32 (0) 3 326 63 73
Fax : + 32 (0) 3 326 63 60

info@peeraer-ovens.be