Bakkersovens | Elektrische ovens |
Electrische Over Peeraer - E125
De electrische vastevloeroven PEERAER is ideaal voor het bakken van producten, zelfs de meeste verfijnde. De warmte wordt perfect uniform verdeeld. De temperatuur kan per verdieping individueel ingesteld worden.

Energiebesparend :
de exacte baktijd wordt per product gepprogrammeerd. Dit systeem bied de mogelijkheid om het aantal verdiepingen, die moete opgewarmd worden, in te stellen. De binnenbekleding bestaat uit een thermische isolaite van 100 tot 140 mm dikte waardoor de veiligheid aan de buitenkant geoptimaliseerde wordt. Tevens voorkomt deze isolatie het maximale warmteverlies.

Waterdichte stalen roestvrije buizen aan de onderkant van de oven zorgen voor de stoomproductie. De stoomhoeveelheid kan tijdens het stoomproces desgewenst bijgeregeld worden. 

De bedieningspanelen zijn eenvoudig in gebruik en digitaal af te lezen. het bakproces kan op elk moment starten, dankzij de programmeerbare startklok. Het bedieningspaneel staat ergonomisch naar de gebruiker toe. Het kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant bekomen worden. De handvatten liggen perfect in de hand wat het openen en sluiten van de deuren vergemakkelijkt. Bovendien zijn ze voorzien van een magneetsluiting.

De dampkamp is uitgerust met een perfect afzuigsysteem dat een debiet van 1000m3/h moeiteloos kan bereiken.

De electrische vastevloerovern Peeraer is solide maar met een verfijnd design. De buitenkant is volledig inox afgwerkt. Ze zijn verkrijgbaar in de meest courante standaardmaten.

 



 
 


 
 

Peeraer Ovens - Bakkerijmachines

Lundenstraat 33
B-2100 Deurne (Antwerpen)

Tel. : + 32 (0) 3 326 63 73
Fax : + 32 (0) 3 326 63 60

info@peeraer-ovens.be