Bakkersovens | Ringbuisovens |
RINGTUBENOVENS - R80
De ringbuisoven R80 is vervaardigd uit kwalitatieve materialen zodat een intensieve warmteoverdracht wordt gegarandeerd.  Iedere verdieping beschikt over een afzonderlijk stoomapparaat uit hoogwaardig staal. De bakruimtes kunnen afzonderlijk ingesteld worden.

De balanceldeuren zijn uitgevoerd in getint, gelaagd en gehard glas, welke eenvoudig in en uit kunnen genomen worden.
In de façade kan zich zowel een  conventionele als gestuurde bediening bevinden.

De oven wordt voorzien van een inschietapparaat. Er is keuze tussen een volle of halve breedte van de verdieping.  De karren met inschietapparaat zijn inox uitgevoerd.
 
De Peeraer ringbuisovenoven met gemetste vuring is volledig uitgevoerd in inox.
Deze oven is uitgerust met  een parallel heetwater buizensysteem dat alle bakruimtes voorziet van warmte , zodat een gelijkmatig bakresultaat wordt bekomen.  Elke bakruimte kan afzonderlijk worden ingesteld. Elke verdieping kan onafhankelijk stoom voorzien.
De oven is verkrijgbaar in de meest courante standaardmaten. 
Optioneel kan de Peeraer ringbuisoven voorzien worden van een geïntegreerd  automatisch inschietapparaat.  De manueel bediende inschietwagen met inschiettapijten.
De stalen ovendeuren zijn zeer sterk en solide gebouwd zodat een veelvuldig openen en sluiten van de deuren probleemloos gebeurt.
De Peeraer ringbuisoven is voorzien van een roestvrije afzuigkap met een sterke ventilator zodat het opvangen van hitte en stoom geen probleem oplevert.
De elektronisch besturing voorzien van pictogrammen en digitale meters is eenvoudig in gebruik.
De Peeraer ringbuisoven wordt geleverd met een hoogwaardige gasbrander welke onderaan de gemetste vuring voor een onberispelijke opwarming zorgt. Bovendien is hij makkelijk te bereiken voor onderhoud dankzij de demonteerbare plaat.
 

 



 
 


 
 

Peeraer Ovens - Bakkerijmachines

Lundenstraat 33
B-2100 Deurne (Antwerpen)

Tel. : + 32 (0) 3 326 63 73
Fax : + 32 (0) 3 326 63 60

info@peeraer-ovens.be